Examine This Report on predeal

Wiki Article

cazarea predeal

Discounturile Genius la această proprietate depind de datele rezervării, de datele sejurului și de alte oferte disponibile.

Restaurantul hotelului are o capacitate de 100 de locuri si serveste specialitati romanesti si vinuri din propria crama. Barul disco club al hotelului are o capacitate de a hundred and fifty de locuri si este perfect pentru organizarea de evenimente.

Gustarile calde de la micul dejun erau cam reci. Balconul este practic inutilizabil din cauza ca este foarte expus la zgomotul i privirile din strada principala.

Direct Booking isi doreste sa devina cel mai utilizat magazin de turism on the web din Romania, punand in legatura directa hotelierul cu turistul, la cele mai mici preturi.

Direct Reserving isi doreste sa devina cel mai utilizat magazin de turism on the net din Romania, punand in legatura directa hotelierul cu turistul, la cele mai mici preturi.

The hosts ended up variety, guaranteeing our stay was pretty at ease. We appreciated both breakfast and meal with the accommodation. Breakfast was complimentary, whilst dinner demanded a payment of thirty lei per person. The meals ended up scrumptious and generously portioned.

O digicam mare si confortabila, baia mare, personalul foarte amabil si prompt in cazul rezolvarii unei situatii, doamnele de la receptie si de la restaurat foarte dragute spa ul foarte curat iar apa din piscina curata si incalzita...

Staying a cold ample November day, the area was heat and decent for one of several oldest hotels in Predeal. Team is nice, I’ve appreciated they upgraded us from the double room to an apartment with no us asking.

Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative create automat si neverificate. Va rugam sa consultati o Cazare Predeal harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria.

“Nice and clean hotel with excellent employees and repair, the pool is roomy and a couple of modest pools for the children too.”

“I was incredibly satisfied with this house to be a budget hotel provided its cazarea predeal rate and placement. I will surely remain there once more.”

The hotel's site is not really cazari predeal during the center of Predeal, but it is in cazarea predeal a lovely place with an incredible check out above the mountains. The breakfast was excellent for the three-star hotel

De la produse proaspete de patiserie și fructe delicioase, la preparate calde și opțiuni sănătoase, bufetul nostru oferă o gamă largă de alegeri. Mentionam ca patul suplimentar este optional in valoare de 70 lei/pers/zi si se achita la cazare.

Hotelul Carmen este deservit de elevate si dispune si de o sala de conferinte, precum si un restaurant cu terasa de vara unde va puteti cazarea predeal bucura de muzica Are living. 

Report this wiki page